Predstavitev

O našem podjetju

Datum nastanka podjetja (avtoelektričarske dejavnosti) je 19.05.1987. V tem letu smo dogradili prvotno delavnico za popravilo osebnih vozil. Delavnico smo v letu 1999 obnovili ter dogradili še delavnico za popravilo tovornih vozil, ter novo trgovino z rezervnimi deli. Danes je objekt moderna funkcionalna delavnica, v kateri se opravljajo vsa elektro, ter druga popravila.

Na naših straneh bi vam radi predstavili ponudbo našega podjetja in vas seznanili s storitvami, ki jih pri nas nudimo. Naša ponudba obsega pesterprogram elektro materiala za vozila. Podrobnosti lahko pogledate pod ponudbo.

Predstavitev našega podjetja z krajšim orisom naših referenc in zgodovino si lahko pogledate pod sekcijo predstavitev. Sedež našega podjetja je v Jurovcih (Videm pri Ptuju). Vse podrobne kontaktne in lokacijske informacije lahko najdete pod kontakt in lokacija.

Za vse potrebne informacie, ki jih na naših straneh ne najdete, nas lahko pokličete na naš telefon (+386 2 764 21 01) ali nam pošljete elektronsko pošto, na naš e-mail naslov bcs.bracic@siol.net.

Veseli nas, da ste nas obiskali!